ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2821302254 - 6974466626
Το καλάθι μου

Πολιτική επιστροφών / ακυρώσεων

Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης ώστε να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αρκεί να  μας γνωστοποιηθεί μέσω e-mail [email protected] μας ή στο τηλέφωνο μας 6974466621

 

Θα πρέπει να αποστείλεις το προϊόν μαζί με την πρωτότυπη απόδειξη και τη φόρμα επιστροφής, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή, χωρίς εξαιρέσεις. Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, δεν έχουν κοπεί ταμπελάκια, δεν έχουν καταστραφεί οι συσκευασίες κ.ο.κ).
Η απόδειξη πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτικά για όλες τις Επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις. Για τις αλλαγές μπορείς να στείλεις αντίγραφο της απόδειξής σου.

 

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα που προβλέπεται ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η ΕΤΑΙΡΙΑΣ μας έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

 

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για επιστροφή προϊόντων θα πρέπει πρώτα να επικοινωνείτε μαζί μας.

 

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την ημερομηνία αποστολής της, από την επιχείρησή μας. Μπορεί να μας γνωστοποιηθεί μέσω e-mail [email protected] μας ή στο τηλέφωνο μας 6974466621

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται 

 

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων

 

Σε περίπτωση που προϊόν παραληφθεί ελαττωματικό ή φθαρμένο, ο πελάτης οφείλει να μας ενημερώσει, αποστέλλοντάς του το παραστατικό αγοράς και λεπτομερή περιγραφή των λόγων επιστροφής, το αργότερο 14 ημερολογιακές ημέρες από την αποστολή του προϊόντος ώστε να γίνει άμεση αντικατάσταση.

 

Με το πέρας του διαστήματος των 14 ημερών, οποιαδήποτε, επιστροφή, αντικατάσταση ή επισκευή προϊόντος γίνεται σύμφωνα με τους όρους εγγύησης του εκάστοτε προϊόντος. Ολα μας τα προϊόντα έχουν εγγύηση 1 χρόνο.

 

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων πρέπει πρώτα να μας γνωστοποιηθεί μέσω e-mail [email protected] μας ή στο τηλέφωνο μας 6974466621

 

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία μας

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται 

Back to top