ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2821302254 - 6974466626
Το καλάθι μου
OEM
Μόνωση Συσκευασία ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ EPS 100 (1000mm*600mm*1cm)
SKU:
EPS100 - 1
6,20 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

ΛΕΥΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΔΙΟΓΚΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : 1 ΜΕΤΡΟ ΜΗΚΟΣ χ 0,6 ΜΕΤΡΑ ΠΛΑΤΟΣ χ 1CM ΠΑΧΟΣ

ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΗΣ : ΕΛΛΑΔΑ

Η ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ 1 ΦΥΛΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ 1χ0,6χ1cm

ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ : 100 kg/m3

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η διογκωμένη πολυστερίνη είναι ένα ελαφρύ άκαμπτο και αφρώδες υλικό που αποτελείται κατά 98% από αέρα, είναι εύχρηστο και περιβαλλοντικά ασφαλές, ανθεκτικό στην υγρασία.

Σε ότι αφορά την εφαρμογή εξωτερικής θερμομόνωσης τοιχοποιίας, η διεθνής εμπειρία και πρακτική σε όλες τις αγορές του κόσμου δείχνει ξεκάθαρα πως η διογκωμένη πολυστερίνη είναι το θερμομονωτικό υλικό που χρησιμοποιείται σε ποσοστό άνω του 80 % για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Ειδικά για την Ευρώπη το μερίδιο αγοράς της διογκωμένης πολυστερίνης στην αγορά συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων ξεπερνά το 85% κατά μέσο όρο.

Η διογκωμένη πολυστερίνη προστατεύει το κτίριο και ειδικότερα τα δομικά του στοιχεία από τα θερμικά σοκ που δημιουργούν οι έντονες θερμοκρασιακές μεταβολές του περιβάλλοντος και συνεπώς αυξάνει το όριο ζωής του φέροντος οργανισμού του κτιρίου.

Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ΔΙΑΠΝΟΗ της τοιχοποιίας με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει την εμφάνιση σημείου δρόσου, τόσο μεταξύ των δομικών στοιχείων όσο και στις εσωτερικές επιφάνειες των τοίχων. Με αυτό τον τρόπο αποκλείει την εμφάνιση μούχλας στους τοίχους ακόμη και έπειτα από μακροχρόνια παραμονή της κατοικίας χωρίς αερισμό.

Η εφαρμογή υλοποιεί κάθε αρχιτεκτονικό σχέδιο, ανεξαρτήτως μεγέθους και πολυπλοκότητας, κατασκευάζοντας την όλη εξωτερική όψη του κτιρίου, περιλαμβανομένων των χρωματισμών και του όλου διάκοσμου. Η θερμική αγωγιμότητα της διογκωμένης πολυστερίνης δεν μεταβάλλεται στον χρόνο. Επίσης δεν μεταβάλλεται το πάχος του υλικού.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΜΗΚΟΣ : 1 ΜΕΤΡΟ ΠΛΑΤΟΣ : 0,6 ΜΕΤΡΑ ΠΑΧΟΣ : 1 CM

λD (W/MK) = 0,034 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ CE

ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ : 100kg/m3

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής OEM

Αποστολή στο χώρο σας με εταιρείες ταχυμεταφορών (Courier)

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πληρωμή με ασφαλείς συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας, άτοκα

Δωρεάν Αντικαταβολή

Back to top