ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2821302254 - 6974466626
Το καλάθι μου
-18%
Σετ 3 τεμ. καλούπια για μονοπάτια κήπου Primaterra Bazalt
Σετ 3 τεμ. καλούπια για μονοπάτια κήπου Primaterra Bazalt
SKU:
BAZALT-60-003
86,72 € 105,75 €
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Κατασκευαστής:Primaterra
Χώρα προέλευσης:Ρωσία
Υλικό:
Πολυπροπυλένιο υψηλής πυκνότητας
Διαστάσεις:
600x600x60mm
Ποσότητα πετρών στο καλούπι :9 τεμ.
Το ύψος των πετρών:60mm
Ύψος καλουπιού:60mm
Βάρος:5,10kg
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Σετ 3 τεμ. καλούπια για μονοπάτια κήπου Primaterra Bazalt με λαβές 60x60cm Με το καλούπι κάθε ένας μπορεί να κάνει μονοπάτι στον κήπο του. Δεν έχετε ανάγκη από μάστορα. Χαρακτηριστικά του καλουπιού:
  • Το καλούπι είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο, το οποίο του δίνει αντοχή σε περίπτωση πτώσης.Το πολυπροπυλένιο σας δίνει τη δυνατότητα να χρεισιμοποιείτε το καλούπι για πολλά χρόνια.
  • Το καλούπι είναι απόλυτα λείο σε όλες τις πλευρές, ώστε το δάπεδο στον κήπο δεν θα έχει ραφές, κοψίματα και άλλες ατέλειες.
  • Το  σχήμα του καλουπιού σάς επιτρέπει να το γυρίζετε σε όλες τις πλευρές, δίνοντάς σας ελευθερία δράσης  κατά τη δημιουργία του μονοπατιού σύμφωνα με τις προτιμήσεις και το γούστο σας.
 Οδηγίες για τη χρήση του καλουπιού Primaterra: Για να φτιάξετε ένα σταθερό και όμορφο μονοπάτι χρειάζεστε: Για να προσδιορίσετε τη διαδρομή  του μελλοντικού μονοπατιού, είναι απαραίτητο να σκάψετε τάφρο με βάθος 6-10 cm. Κατά την προετοιμασία του διαλύματος (1 τσιμέντο: 3 άμμος: 4 χαλίκι) μην ξεχάσετε να βάλετε ένα πρόσθετο - μαλακτικό, το οποίο θα κάνει το μείγμα σας ανθεκτικό στην υγρασία, τις διαφορές θερμοκρασίας και θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του μονοπατιού κατά 5-6 χρόνια. Προσθέστε νερό έως ότου το διάλυμα γίνει ένα ομογενές μείγμα. Προσθέστε χρωστική ουσία και το μονοπάτι του κήπου σας θα λάμψει σε διαφορετικά χρώματα. Συμπληρώστε τη φόρμα, προσέχοντας να μην αφήσετε αέρα. Αφαιρέστε το περίσσιο διάλυμα. Περιμένετε 20 - 40 λεπτά, αν έχετε δεύτερο καλούπι, φτιάξτε δεύτερη πλάκα. Κρατώντας το καλούπι  διαγώνια στις άκρες μπορείτε να το αφαιρέσετε. Η τελευταία φάση είναι η προστασία του μονοπατιού που μόλις φτιάξατε. Μπορείτε να βρείτε κατάλληλο τρόπο περίφραξης για να προστατέψετε το μονοπάτι για μια μέρα. Προσοχή: Χρεισιμοποιείτε υλικά υψηλής ποιότητας Σετ από 3 τεμάχια.

Αποστολή στο χώρο σας με εταιρείες ταχυμεταφορών (Courier)

Πληρωμή με δωρεάν αντικαταβολή

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πληρωμή με ασφαλείς συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας, άτοκα

Back to top