ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2821302254 - 6974466626
Το καλάθι μου
PRIMATERA
Θερμοκήπιο 10m2 (2,5mх4mх2m)
SKU:
VKP10100201-00038
221,25 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Τύπος κατασκευής:αψίδα

Τύπος προφίλ:σωλήνες

Μέγεθος προφίλ:Διάμετρος 24mm

Πάχος προφίλ:0,6mm

Υλικό του προφίλ:γαλβανισμένο ατσάλι

Τρόπος εγκατάστασης:Θάψτε στο έδαφος

Αντοχή σε χιόνι

Μήκος (θερμοκήπια):4 μήκος Πλάτος2,5m Ύψος2m

Χώρα προέλευσης:Πολωνία

Πόρτες:1τεμΦεγγίτες στη στέγη 6

Δυνατότητα επέκτασης:Όχι

Συσκευασία:Ναι

Κάλυμμα:πολυαιθυλένιο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τα θερμοκήπια είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένους σωλήνες με διάμετρο 24 mm. Ο ενισχυμένος σκελετός είναι ανθεκτικός στη διάβρωση του νερού, καθώς και στις αλλαγές της θερμοκρασίας. Ακόμα και μετά την αφαίρεση του νάϊλον, ο σκελετός μπορεί να παραμείνει εγκατεστημένος το χειμώνα. Το ενισχυμένο με πλέγμα νάϊλον για θερμοκήπια είναι παχύτερο από τα τυπικά που χρησιμοποιούνται σε παρόμοια προϊόντα αυτού του τύπου 140g/m2 με UV4 προστασία. Το πλέγμα μεσα στο νάϊλον βοηθά στην αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και προστατεύει από τις επιβλαβείς επιπτώσεις των ατμοσφαιρικών συνθηκών.

Ασφάλεια: Το θερμοκήπιο προστατεύει τις καλλιέργειες από κρύο και ξηρό άνεμο, ισχυρή βροχή, χιόνι ή χαλάζι, καθώς και από πουλιά και παράσιτα. Μέσω της πόρτας με φερμουάρ μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία στο εσωτερικό και να την κάνετε ευνοϊκή για τα φυτά. Χάρη σε αυτό δημιουργείτε ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη όλων των καλλιεργειών: ντομάτες, αγγούρια, φασόλια, κολοκυθάκια και άλλα.

Εγκατάσταση: Συνδέστε το νάϊλον στο σκλετό από χαλύβδινους σωλήνες, Το κάλυμμα από ενισχυμένο νάιλον είναι πλατύτερο και μπορεί να σκαφτεί στο έδαφος. Αυτό θα προστατεύσει το υλικό από τον άνεμο. Το θερμοκήπιο έχει μια πόρτα από μπροστά, που ανοίγει και υπάρχουν παράθυρα με δίχτυ και στις δύο πλευρές.

Το σετ περιλαμβάνει: Γαλβανισμένοι χαλύβδινοι σωλήνες, Τριπλό νάιλον με UV προστασία και ενισχυμένο με πλέγμα και δίχτυ στα παράθυρα, κατασκευασμένο από PE. Υλικά στερέωσης, Διάγραμμα εγκατάστασης. Διαστάσεις κουτιού: (125х30х20)cm Βάρος: 23 κιλά

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής PRIMATERA

Αποστολή στο χώρο σας με εταιρείες ταχυμεταφορών (Courier)

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πληρωμή με ασφαλείς συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας, άτοκα

Δωρεάν Αντικαταβολή

Back to top